Så fantastisk bra at du ikke får pakket med deg nok. Vi trenger alle å få utfordret våre forutoppfatninger, ofte så har vi helt rett - men slik jeg leser deg var dette riktig så forfriskende. Selv om jeg er litt usikker på om jeg tørr å dra på ferie uten tilstrekkelig litteratur...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ha, ha, du har så rett. Bare sunt å få røsket opp i sine fordommer. «Forfriskende» er ordet!
Men så er tusenkroners-spørsmålet - hva er «tilstrekkelig ferielektyre» (for det er ikke sånn at jeg med viten og vilje pakker for få bøker ...).

Heldigvis røsket jeg med meg et ukeblad, med kryssord, på Gardermoen så jeg har noe til hjemreisen :-))))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjør det gang på gang, men har sjelden vært like heldig som Lillevi. Det er årevis siden jeg fant noe annet enn rein tidtrøyte i hotellbibliotekene rundt omkring. Sist det skjedde, tok jeg boka med meg hjem. Havnene i Levanten står fremdeles i bokhylla mi og lyser.

PS
I rettferdighetens navn: Lesverdige bøker finnes absolutt, men enten har jeg lest dem før ellers så er de på finsk, nederlandsk eller noe annet uleselig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja nettopp, jeg mine opplevelser ligner nok mer dine! Det er jo utrolig forfriskende at det kan skje.
Det skal dog sies at enkelhet ferier i mer urbane strøk bevisst er på jakt etter ny litteratur. Det er alltid fint å kunne skjekke ut ny litteratur, men det er innenfor de språksonene jeg behersker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

WencheKirsten LundHarald KBård StørePiippokattaG LEgil StangelandTanteMamieLisbeth Marie UvaagCamillaToveLasse W. FosshaugBjørg L.OleCarine OlsrødTor Arne DahlAmanda AGro Anita MyrvangPer LundTorill RevheimmarithcGladleserBente NogvaCecilie69Berit RMarit HåverstadBjørn SturødKarin BergStine AskeSynnøve H HoelHilde VrangsagenkntschjrldBjørg Marit TinholtPer Åge SerigstadBenedikteMonica CarlsenInge KnoffLillevigretemorMorten Müller