Politietterforskerne Antoinette Conway og Stephen Moran er nesten ferdige med nattskiftet da sjefen deres kommer med en ny sak. Et mord på en kvinne, det antas at det er en rutinesak med en opplagt mistenkt og de får beskjed om å starte etterforskningen med det samme.

Conway er ikke populær i drapsavdelingen, hun føler at alle er ute etter henne og at de gjør hva de kan for å bli kvitt henne og derfor kan hun ikke rote til denne saken, ellers er det over og ut med karrieren som drapsetterforsker.

Off, denne ble veldig langdryg syns jeg. Bøkene til Tana French har vært favoritter hos meg, men denne falt ikke helt i smak. Boka er absolutt velskrevet med gode karakterskildringer, men det ble veldig mye oppramsing av alt som skulle gjøres i etterforskningen. I for seg naturlig når politietterforskerne prøver å løse en drapssak, men jeg syntes det ble lite variasjon her, med mye snakk og lite spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG