I et snøhvitt Odda har jeg brukt innekveldene til å lese meg opp på og gjennom den fantastisk godt skrevne og viktige dokumentarboka Ære Være Mine Døtre av Lene Wold. Den handler om æresdrap i Jordan, og vi får servert Wold sine egne opplevelser og ikke minst hennes samtaler med både den gjenlevende skadede dattera og hennes far, drapsmann og beskadiger. Boka er både sterk og lærerik, og anbefales alle!

Midt i uka luska jeg forbi biblioteket og da måtte jeg innom igjen, gitt! Kom ut igjen med enda ei bok av Roy Jacobsen - som jeg faktisk ikke har hørt om før. Den heter Frost og foregår foreløpig før år 1000. Hvilken forteller han er, Jacobsen!

Skiflyving, utfor, skiskyting, skøyter, håndball og fotball, ja, og de to siste årsmeldingene. Og Frost før leggetid! For ei helg, mamma mia!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Husker jeg avbrøt "Frost" for noen år siden, men det har jeg i ettertid angret på, så jeg kommer til å lese resten i løpet av året.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil du anbefale denne boka av Roy Jacobsen videre? Har skrevet en god del bøker jeg likte veldig godt, så setter den gjerne på leselisten min hvis den er god.

God helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg anbefaler boka med en gang, det selv om jeg ikke er lenger enn på side 60. Roy Jacobsen er en suveren historieforteller og har overtatt for Per Petterson som min norske favorittforfatter! Gled deg, lesejente!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske