Dette er jo et veldig interessant tema, - egentlig burde jeg hatt mer tid på meg enn jeg har nå på tampen av lille juleaften, så dette blir kort og spontant! Jeg har hverken lest eller sett Dracula, så der har jeg ingen ting jeg skulle sagt. Men en av de best filmatiserte bøkene jeg kjenner, er "Jerusalem", skrevet av Selma Lagerlöf og filmatisert av August Bille. Jeg holdt på å lese boken da jeg så filmen, og alt stemte, - en fascinerende følelse!
Den verste opplevelsen som jeg husker her og nå, har vært filmatiseringen av noen Agatha Christie-romaner hvor de har forandret så mye at man ikke kjenner seg igjen, - bl.a. en relativt ny versjon av "Why didn't they ask Evans", mens den som gikk på 80-tallet var glimrende!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. Martol