Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Drageløperen av Khaled Hosseini har blitt veldig godt film i forhold til bok. Skuespillerene gjorde en veldig god jobb ved å leve seg i karakterene i roman og spille dem ut slik jeg hadde sett for meg. Store deler av handling er også med i filmen som gjør at dette er stort pluss og man får samme type budskap og følelse av film som bok. Store forventninger av Charles Dickens filmet i 2012 synes jeg ikke bærer filmene, karakteren og roman karakter på noe som helst god måte. Ikke vellykket film av Store forventinger.

Lykke til med oppgaven og det hørtes spennende ut å skrive om dette :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for lykkeønskningene. Ja jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Det er jo ofte slik at når man har lest en bok, at man ikke opplever at filmen løser ting på samme måte. Jeg har snakket mye med venner og kjente om dette, og tenkte at det kunne være interessant å se på hva andre folk mente om denne saken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er jo et veldig interessant tema, - egentlig burde jeg hatt mer tid på meg enn jeg har nå på tampen av lille juleaften, så dette blir kort og spontant! Jeg har hverken lest eller sett Dracula, så der har jeg ingen ting jeg skulle sagt. Men en av de best filmatiserte bøkene jeg kjenner, er "Jerusalem", skrevet av Selma Lagerlöf og filmatisert av August Bille. Jeg holdt på å lese boken da jeg så filmen, og alt stemte, - en fascinerende følelse!
Den verste opplevelsen som jeg husker her og nå, har vært filmatiseringen av noen Agatha Christie-romaner hvor de har forandret så mye at man ikke kjenner seg igjen, - bl.a. en relativt ny versjon av "Why didn't they ask Evans", mens den som gikk på 80-tallet var glimrende!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter