Jeg har Fabel nå i en prøveperiode. Når det gjelder at appen faller ut hjalp det for meg å laste ned lydbøkene, og ikke bare høre online/streame live. Synes likevel Storytel er klart best, både i utvalg av bøker og ikke minst fordi de forskjellige enhetene "snakker sammen", slik at jeg kan bytte mellom iPad og iPhone og fortsette der jeg slapp. Med Fabel har jeg ikke fått til det, hvilket har resultert i at jeg hører på forskjellige bøker på hhv iPad/iPhone. Går an å teste ut begge to og sammenligne :) Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tilbakemelding

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, helt enig! Oppdaget det først etter å ha brukt storytel i lang tid, og det er jo altisk ganske genialt. Nå, feks, lytter jeg til Karin Fossums Varsleren og den finnes både sm ebok og lydbok, så jeg kan høre på når jeg er ute å trasker, og lese selv på ipaden når jeg er hjemme, hvis jeg vil. Ganske greit! :-)

Enda et lite bonus som kan være greit å vite om: man kan "testlytte" (høre utdrag) til boka før en velger å begynne på den, da får en et inntrykk av oppleserens lesestil og stemme som har enormt mye å si. Og når man finner opplesere en liker spesielt godt kan man trykke på navnet deres og få opp alle bøkene de leser... fin måte å oppdage nye bøker på

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For en utrolig god idé! Har ikke tenkt over at jeg kan klikke på oppleseren og velge deretter. Skal virkelig sjekke det ut, for jeg er helt enig med deg, Marte, i at oppleseren har enormt mye å si.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød