Jeg har aldri klart å lese mer enn én bok om gangen tidligere men nå holder jeg plutselig på med en hel haug om gangen. Og utrolig nok klarer jeg å holde de forskjellige karakterene adskilt. Inne i varmen leser jeg for første gang Julemysteriet Jeg kom litt sent i gang men leste meg fram til rett dato og leser nå en dag av gangen. Denne skal jeg kjøpe så snart jeg får tak i den også skal den leses for min nevø og niese når de bare blir gamle nok. Ellers koser jeg meg også med myke pakker Her er mange gode historier.

I bilen har jeg brukt tid på middagsselskap men da plata begynte å hakke og jeg i tillegg fikk lånt Lille lord Fauntleroy ble det en liten matpause.

Ellers går det i forberedelser til vinteren. Litt som må ordnes ute når en har hester og andre dyr. Et par nisser har dukket opp i stua og lysa skinner så fint langs busker og rundt døra ute.

Ha en fin advent alle bokelskere :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie