De færreste leser over 50 bøker pr. år. Derfor tror jeg det for mange kan være fint å velge bøker som favner over mer enn ett punkt på listen. Hvis ikke, vil man ikke kunne følge utfordringen. Det ville være synd, fordi jeg tror at en leserutfordring som denne kan fremme leserglede og nysgjerrighet også blant de som ikke leser mye :) Leser man mye, som nok mange her på Bokelskere gjør, skjønner jeg at man vil velge seg en bok pr. punkt.

Jeg bruker lista som en dynamisk liste gjennom året, og koser meg veldig med det. Putter inn noen bøker nå, før nyttår, men lar de fleste punktene stå åpne.

Noterer meg valget ditt om "A book set in the decade you were born", da jeg også er født på 60-tallet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Et par andre bøker om 60-tallet som jeg har lest før er Lilla nostalgiboken 60-talet, også svensk og Barndom serien som dekker hele tiden fom 1900. Den svenske serien dekker 50, 60, 70 og 80-tallet. I den jeg har valgt er det også en om 50-tallet som jeg leser før jul.

Jeg hadde nok fått krysset av flere punkter om jeg også hadde kombinert dem, men jeg nøyer meg med forslag for 2018 og velger bestemt etter hvert. Derfor kan lista mi og gi tips til andre. Har nettopp funnet en av mine egne bøker som passer for 'A book with an LGBTO+ protagonist' og et par historiske romaner for 'A novel based on a real person' som jeg skal legge til lista nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fant ut at jeg hadde denne boka i hylla hjemme:

https://bokelskere.no/bok/barndom-60-tallet/44666/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol