Var såvidt inne på tanken om å lage en post selv, men var opptatt med å se alpint på TV og å finne noen bøker til neste års leseutfordring.

Var på en shoppingtur med båt til Strömstad igår, denne gangen fra Fredrikstad siden jeg da kunne sove 2 timer lenger på morran. Til gjengjeld hadde jeg kun 1t45m på meg og rakk ikke alt jeg skulle, men jeg fikk med meg det viktigste: en tur på biblioteket, kjøpe et svensk blad for en jeg kjenner og hente de 2 vinflaskene jeg hadde bestilt på Systembolaget. Har også bestilt en flaske Dill Aquavit, og fikk beskjed at den var klar til henting 30 min etter at båten gikk fra Strömstad! Det betyr at det blir en tur til fredag den 1. Desember. Siden jeg litt senere under hjemreisen fikk beskjed om at jeg skal jobbe lørdag den 2. Desember er jeg i hvert fall sikker på at jeg har penger til turen og flaska.

Som lesestoff på turen hadde jeg med meg Gulosten - kjeltring, motstandsmann og kongevenn som jeg leste de siste kapitlene av i dag morres. Eller denne helgen går det i Lunch bok 3, 4 og 5 av Børre Lund. Hvis jeg rekker det starter jeg på Berømte hunder - fortellinger om menneskets beste venn som forfaller til uka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Berømte hunder høyrest ut som ei bok eg burde setje på ynskjelista.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest kapitlet 'Filmstjerner på fire ben' allerede. Jeg lånte boka på Fredrikstad bibliotek. Jeg har vært opptatt med å legge til bøker til leseutfordringen 2018, neste år legger jeg til forslag og linker ikke til dem før jeg begynner på boka. Eneste untak er første boka, 'A book set in the decade you were born' - 60-tallet, siden jeg står på venteliste på Strömstad bibliotek for den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GodemineDemeterMorten MüllerMarit HåverstadHarald KPiippokattaTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar h