En utrolig mørk og sterk historie om en ung gutt som på tragisk vis havner på skråplanet og får et liv bestående av vold,rus og porno.

Du kan lese hele omtalen min her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka står på leselista mi litt fram i tid. Ser ellers at du på bloggen din nevner En Sånn Jente. Den anbefaler jeg på det sterkeste. Forfatteren skriver om Julio Kopseng og hans kjæreste og hans "andre" liv, hun forteller historien om Andrea Wold Voldum samt et ungdomsmiljø på Østlandet et sted. Det er drøy kost skrevet på forstandig vis, og er henta fra samtaler og intervjuer med de berørte jentene. Jeg grugledet meg til å lese boka - som var fornuftig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJB