Randi har gitt deg mange gode tips.
Jeg har lyst til å foreslå noen av de gode norske klassikerne også.

Jens Bjørneboe og Oscar Braaten er blant mine favoritter, og jeg synes også Knut Hamsun og Johan Bojer er gode.

Vi har hatt sterke, dyktige kvinner, som har skrevet utrolig gode romaner:
Amalie Skram anbefales virkelig.
Sigrid Undset bør du lese om du ikke har gjort det før. Og for ikke å forglemme Cora Sandel.

Til slutt må jeg nevne en av mine absolutte favoritter fra da jeg var helt ung - og det kjærlighetsforholdet går nok aldri helt over :-), nemlig Tatt av vinden av Margaret Mitchell. Den har alt; krig og kjærlighet, sterke kvinner og kjekke menn, i sørstatene i USA i borgerkrigstiden.

God lesing :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jens Bjørneboe og Amalie Skram Constance ring har jeg faktisk lest noe av. Utrolige dyktige forfatter. Hamsun har jeg lest Victoria. Men jeg kunne tenke meg å lese mer av alle disse tre da. Undset har kun lest utdrag av. Cora Sandel har jeg lest Kranes konditori. Men tatt av vind har jeg ikke lest og ingenting av Oscar Braaten eller Johan Bojer dette kan bli spennende. Tusen takk for gode tips. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckGro-Anita RoenNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken Røil