Har ikkje klart å lesa ferdig enno... er nok litt skuffa i forhold til dei mange som lovpriser bokverket. Prøver igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hørte den på lydbok. Jeg var skuffet over at det var så kjedelig språk. I mitt hode skulle italiensken bli til et herlig blomstrende nynorsk, men neida, kjedeligere nynorsk skal man lete lenge etter. Jeg likte ingen av personene og fant mange av dem lite troverdige. Alt i alt en stor skuffelse. Jeg fatter ikke at dette har blitt så populær lesning. Jeg ga den terningkast 3, men husker ikke lenger hvorfor jeg syntes den fortjente såpass! Dersom man vil lese om italiensk mafia anbefaler jeg Gomorra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg la også bort boka etter omlag 150 sider... Blei ikkje fenga av historia i det heile tatt og eg syntes det var ein enormt langdryg fortelling berre det lille eg las... Blei rett og slett utålmodig i vente på at noko skulle skje. Og, så lå eg innrømme at det for min del blei i overkant mange namn å halde styr på - noko som for så vidt nok er mest mi eiga skuld då eg er generelt dårleg på namn... Men pleier ikkje slite så til dei grader som eg gjorde her.. Gjer boka muligens ein ny sjanse seinare men enn så lenge har eg altfor mykje bra ståande på hylla og velgjer å kose meg med bøker eg liker først.. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild Rosslund