Den er spennende, men det er veldig mye historisk fakta og påstander som du må se bortifra. Pass på å ikke sluke alt Brown anklager og/eller påstår om forskjellige ting(personer, ritualer, historiskehendelser osv). Og før du åpner den bør du vite at så fort du leser den har du steget inn i et vepsebol - det er VELDIG mange sterke meninger om denne boka fra både den ene og den andre siden. Det trenger selvfølgelig ikke virke sånn, og det er ikke sikkert opplevelsen blir sånn heller (det med vepsebolet), og så lenge du leser boka med en kritisk innstilling går det nok greit: Bare vær obs på at dette er en bok som fort tenner heftige debatter ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan anbefale religionshistoriker Asbjørn Dyrendahls "anmeldelse" av boka på forskning.no: http://www.forskning.no/artikler/2004/juni/1086786554.92 Det er mye i boka som er uriktig, og det er fort gjort å glemme at det er en roman. Dan Brown har selv hjulpet med å lage ekstra reklame for boka ved å hevde at alt han har skrevet om i boka stort sett er fakta. For øvrig synes jeg boka er under gjennomsnittlig god. Heldigvis er den lettlest, så man kaster uansett ikke bort mye tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset! Gleder meg til å lese artikkelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R