[ Slettet av bruker ]

Viser 17 svar.

Jeg begynte på Da Vinci-koden, men orket ikke lese den, - de første sidene fenget ikke i det hele tatt. Jeg prøvde å lese de første sidene noen ganger, men husket aldri hva jeg hadde lest... :( - Om det var meg som var ute av konsentrasjon på den tiden, eller boka det var noe i veien med, skal ikke jeg spekulere i... - men noen ganger er det jo slik at man må finne bøker som passer til formen, humøret og stemningen. - Kan nok hende at jeg prøver på nytt en dag! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er medrivende, selv om språket ikke er allverdens godt. For min del var jeg godt fornøyd veldig lenge, men til syvende og sist skulle jeg ønske jeg ikke hadde lest den. (Sier ikke mer for ikke å ødelegge for noen som har tenkt å lese, send privat melding om du vil ha detaljer.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka bør etter min mening leses. Den er som noen sier, ganske sprikende i forhold til teoriene den knytter sammen, men det er en grei bok for å få folk til å tenke litt utenfor vante baner, og kansje tenne en gnist av interesse for å finne ut av noen av det som skrives om. Dessuten, en bok som har skapt SÅ mye debatt som denne, ville ikke jeg kunne ungått å titte i :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du har lyst til å lese den, så synes jeg du skal gjøre det. :) Om det er faktafeil i den er faktisk revnende likegyldig - det er jo ikke engang bevist at Jesus fantes i det hele tatt. Selv likte jeg boka godt, men jeg var bare 13 da jeg leste den, så det er mulig jeg ville skiftet mening hvis jeg hadde lest den i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er spennende, men det er veldig mye historisk fakta og påstander som du må se bortifra. Pass på å ikke sluke alt Brown anklager og/eller påstår om forskjellige ting(personer, ritualer, historiskehendelser osv). Og før du åpner den bør du vite at så fort du leser den har du steget inn i et vepsebol - det er VELDIG mange sterke meninger om denne boka fra både den ene og den andre siden. Det trenger selvfølgelig ikke virke sånn, og det er ikke sikkert opplevelsen blir sånn heller (det med vepsebolet), og så lenge du leser boka med en kritisk innstilling går det nok greit: Bare vær obs på at dette er en bok som fort tenner heftige debatter ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan anbefale religionshistoriker Asbjørn Dyrendahls "anmeldelse" av boka på forskning.no: http://www.forskning.no/artikler/2004/juni/1086786554.92 Det er mye i boka som er uriktig, og det er fort gjort å glemme at det er en roman. Dan Brown har selv hjulpet med å lage ekstra reklame for boka ved å hevde at alt han har skrevet om i boka stort sett er fakta. For øvrig synes jeg boka er under gjennomsnittlig god. Heldigvis er den lettlest, så man kaster uansett ikke bort mye tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset! Gleder meg til å lese artikkelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo! Boka er bra. Den er godt bygget opp og inneholder masse detaljer. Det som kanskje er litt dumt er hvis du har sett filmen. Antar at du kanskje har det? For filmen har fulgt boka ganske nøye, så det er ikke mange utelatte detaljer. Ofte er det jo sånn at hvis du liker filmen, så blir det enda bedre å lese boka og finne flere detaljer, utelatte hendelser og forklaring på ting. Det finner du ikke mye av her.

Men det er en bra bok! En bok å kose seg med, og som er enkelt lagt opp med korte kapitler og oversiktlig handling. Verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er veldig underholdende og veldig forglemmelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei, den boka er no møl. Helt bortkastet tid. Stå over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det vil jeg på det sterkeste fraråde deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Utsett det så lenge som mulig. Kanskje du kommer på bedre tanker til slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil absolutt anbefale deg å lese den .Spennende og interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus