Har sett IT på kino. Tror jeg trekker tilbake det jeg skrev om Stephen King. Nå får jeg ekstremt lyst til å lese mer av han. Filmen var ekstremt bra og jeg trodde jeg nesten skulle hoppe opp i taket noen ganger der. Det er kanskje topp tre grøssere jeg har sett. Karakterene var det dybde i som det helt sikkert også er i boka. Jeg kunne føle Stephen Kings leve inne i filmen. Har også sett at King har sagt at filmen var meget bra. Er ikke altfor ofte det kommer en så bra Stephen King adaptasjon. Tror jeg først starter med IT og så gradvis begynner med de andre. Regissøren skal også lage en 2er siden denne filmen bare omhandler dem når de er barn. Fikk til og med gåsehud en gang eller to der som ikke er så altfor vanlig. Denne filmen ble min døråpner til å kanskje bli en hardcore King fan. Jeg må nok si at den første timen var litt bedre enn den siste timen, men det var nok mest pga at jeg måtte på do;) Tror ikke jeg kommer til å se the dark tower med det første. Den har fått nokså laber kritikk. Så det var en av skuespillerne som jeg også så i Stranger Things. Han var meget bra og det var også de fleste andre barna. Får også lyst til å se den originale IT. Den som er ikonisk med Tim Curry i hovedrollen. Blir spennende hvordan den holder seg i forhold til denne. Fikk sove, men det var noen scener der som er ganske så innprentet i hjernen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, så morsomt å høre fra deg igjen, og beklager at jeg ikke har skrevet tilbake på flere måneder. Beklager det, altså. Det er lett å glemme av og til. Så det var ikke for å være arrogant. :)

Fint at IT ga deg lyst til å lese noe av Stephen King. Selv leste jeg boka IT for første gang i 2010 og likte den ekstremt godt. Har ikke sett filmen ennå. Venter til den kommer på blu-ray. Tror du vil like boka. Den er på over tusen sider, men det er vel verdt det og du har rett, i boka blir man veldig godt kjent med karakterene og det var det som var så fascinerende, synes jeg.

Jeg har heller ikke sett The Dark Tower ennå, men det skal jeg til tross for at den har fått dårlig score. Jeg likte ikke filmtraileren, men jeg kommer til å gi filmen en sjanse. Jeg har lyst til å se filmen fordi jeg er snart ferdig med The Dark Tower serien. Leser nå siste del så det blir rart når det tar slutt for har lest serien i over ett år nå, så det blir rart når det tar slutt.

Morsomt at du nevner Tim Curry for han har jeg vært fan av i mange år. Han er fantastisk. Han er mest kjent som rollen som Frank -N- Furter fra musikalfilmen The Rocky Horror Picture show, en av mine favorittfilmer. Tim Curry og Jack Nicholson er mine favoritt mannlige skuespillere. Synes at Tim Curry er herlig for han har spilt mange underlige roller og det liker jeg.

Det gleder meg å høre at du vil utforske Stephen Kings forfatterskap. Jeg har lest bøkene hans siden ungdomsskolen og har lest mye av ham, men ikke alt da han har skrevet utrolig mye. Forrige torsdag fylte han 70 år og jeg har startet med å gjenoppta forfatterskapet ut året for å hedre ham. :) Kanskje litt sært, men fint å ha noen prosjekter av og til.

Fint å høre at du likte IT filmen. Skal se den jeg også når den er ute på blu-ray. Som oftest er bøkene hans bedre enn filmversjonene, men det er morsomt å få med seg filmene også, og sammenligne.

Har sett miniserien IT fra 1990 som også kan sees som langfilm med Tim Curry som IT. Den er ikke fullt så bra, men den har sin sjarm. :) Den er mer morsom enn skremmende, hvis du skjønner. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har også hatt det litt travelt i det siste. Så tok voldsom langt tid før jeg har fått svart. Må hvert fall lese IT. Den er vel delt opp i 2 deler. Den ene hvor de er unge og den andre hvor de er voksne. Det høres ut som en skikkelig spennende vri. The Dark Tower hadde knallbra skuespillere, men kommer nok ikke til å se den før den i så fall kommer ut på Netflix eller no. Bokserien skal jeg hvert fall prøve å lese.
Ja. Husker Tim Curry når han var med i en hjemme alene film. Det var skikkelig bra når han dukket opp. MÅ nok se flere filmer av Tim Curry. Jack Nicholson har jeg hørt skal være med inn ny film neste år. Han hadde jo leggi opp, men ser ut til at han ikke greier å være pensjonist;) Han var dritbra I Easy rider spesielt når han sier den berømte setningen. AHHHH Nick nick nick nick.;)
Ja fint å ha sånne små prosjekter. Har selv ett småprosjekt som handler om å bli ferdig med alle Darren Shan bøkene. Driver på den 11 boka i Zom-B serien hans. Den er voldsomt bra. Har også begynt å lese en bok om Da Vinci so er ganske lang. Litt sært den og, men skal prøve å lese den ferdig.
Den IT filmen som jeg så anbefaler jeg på det meste. Det er ikke mange filmer som er så voldsomme og bra samtidig. skal se den gamle It serien med Tim Curry. Han virker som en god veldig god skuespiller, og virker ganske morsom. Han er vel en slags kultskuespiller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand