Etter laber leseinnsats de siste tre ukene - jepp, valgkamp har en del av skylda! - har jeg nå lest ferdig Orientekspressen av Torbjørn Færøvik. Mange av dere har sikkert lest boka, men til dere andre: Den følger i togskinnene til nevnte togrute. Færøvik reiser fra London til Samarkand, også kalt paradis på jord. Innimellom går han av toget i utvalgte byer for å fortelle historier derfra, samt landenes historie. Færøvik må jeg lese mer av!

Begynte midt i uka på Vidunderbarn av Roy Jacobsen, for så å erindre at jeg faktisk har lest boka for et år sida. Da var jeg ikke sein om å kjøpe den siste boka i trilogien om Ingrid fra Barrøy, også det av Roy Jacobsen. Leste de to første to ganger hver(!) i løpet av halvannen måned på våren og sommer`n :-) De to første satte spor i meg og jeg bare MÅ vite hva som skjer videre med Ingrid.

Ha ei flott leseuke!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er ikke så lenge siden jeg leste Torbjørn Færøviks Orientekspressen, og jeg ble veldig imponert både over kunnskapene hans, men også over måten han skriver på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Vil garantert lese flere skildringer av Færøvik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege