Hannhund. Jupiter, 3 år. Fin ja, men ein skal ikkje sjå seg blind på det. Eigenrådig og energisk type, får han lov så tek han kommandoen over eigaren. Mykje arbeid har det vært og meir blir det nok, men eg ville aldri ha bytta for vi har det så moro.

For å prøve å pense avsporinga inn på bøker igjen, eg fekk eit tips i sommar om ei kjempefin gamal bok om ein hund, men eg har gløymt namnet. Tittelen på boka var, slik eg forstod det, også namnet på hunden, det var eit namn som var samansatt av to korte namn a la Ping Pong eller Tim Bim, og hunden var ein sirkushund. Ringer det nokon bjeller hjå nokon av de som måtte finne på å lese dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Her er det iallfall en sirkushund!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset, boka ser interessant ut men det var dessverre ikkje denne eg leitte etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bravo Bella? Det er en barnebok, altså - men du skrev jo ikke noe om sjanger. (Sjekket ikke hvor gammel den er, heller. Halvgjort arbeid der, sorry.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt forsøk, men det var nok ikkje denne. Er usikker på om boka eg fekk tips om kan klassifiserast som barnebok, men i såfall er den nok tenkt for litt eldre barn en det Bravo Bella verkar å vere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde mine mistanker om dét, Jostein. Men forsøket verdt. Har du magefølelse på om det er en norsk bok, opprinnelig?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det veit eg ikkje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det kan være Bel Ria av Sheila Burnford du er på jakt etter.
Det er om en sirkushund som mistet alle sine under et flyangrep/andre verdenskrig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja! Den var det! Tusen takk for oppklaringa, og hurra for bokelskere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig! Leste om den nå i sommer nemmelig her på bokelskere...om det var i en tråd om barnebøker eller lignende husker jeg ikke, men jeg lagret den i boksamlingen min for å lese den sånn etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundLars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SRolf IngemundsenAnne Berit GrønbechConnieHeidiReidun Anette AugustinHeidiBjørn SturødAre SkårDolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaEgil StangelandBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine Victoria