som regel ikke, men V OG TIL ER DU BARE NØDT----

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Når det gjelder dikt MÅ jeg ingenting. Da jeg gikk på skolen fikk jeg ofte beskjed på negativt vis at ting jeg var interessert i "står ikke på pensum". Nå er mitt svar til de deler av verden som forsøker å prakke på meg noe jeg finner totalt uinteressant, at det "står ikke på mitt pensum".

Så da får folk bare finne seg i at jeg ikke liker dikt, fotball eller elbiler, for å nevne noe. Jeg kan like fullt lese artikler om CO2-utslipp ved produksjon av elbilbatterier, om barnearbeid i koboltgruvene, et fint vers noen har diktet og postet i lokalavisen eller se en målkavalkade fra siste runde i fotballen. Men da er det fordi jeg har valgt det selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. Furberg