Det typiske i mine hyller er fantasy, krim, historie og myter. Det er favorittene. Jeg kan godt lese vanlige "drama", skjønnlitterær prosa hvor det foregår noe spennende. De bør helst komme ut av mengden av seg selv.

I andre enden av skalaen finnes dikt. Jeg har funnet dikt jeg liker, noen veldig få. Jeg til og med har dikt. Det er den sjangeren jeg har mest mistro mot, de er hatobjekt nummer én fra skoletida og som regel når folk viser fram sin abstrakte poesi, syns jeg stort sett at innholdet er fraværende, tåpelig eller merkelig. Altfor mye er pjatt skrevet av overfladiske folk, det er min forutinntagelse. Derfor hater jeg når noen skal tvinge meg til å lese dikt (jeg syns altså det vaaar sååå fiiint, sa grandtanta mi, og jeg kunne aldri siden tilgi henne påprakkingen) og jeg misliker sterkt interiørmoten med å skrive et kjedelig standarddikt på veggen, eller bare "love" sånn bare for å vise fram at de kommer fra et møblert hjem og ikke er analfabeter. Hustavler og husregler utført i husmorkunst og decoupagelakk sånn stemora mi driver på med er enda verre ... (jeg burde nesten drive med det klatteriet jeg også, for i fjor solgte stemora mi sånne dingser med dustete vers på for over ti tusen kroner i uka rett før jul ...). Bra med hobbyer, det er ikke det, men DIKT, ja, det syns jeg øker graden av tacky!
Usj.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Mange skrulllete dikt som er laga i fylla, og det er ikke bare enkelt å tolke dem uansett hvem som har skrevet dem. Ellers så er det jo bare å lage dine egne da så blir du sikkert fornøyd. Det gjorde vi på skola----

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pleier du å gjøre ting du hater, Øystein?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

som regel ikke, men V OG TIL ER DU BARE NØDT----

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når det gjelder dikt MÅ jeg ingenting. Da jeg gikk på skolen fikk jeg ofte beskjed på negativt vis at ting jeg var interessert i "står ikke på pensum". Nå er mitt svar til de deler av verden som forsøker å prakke på meg noe jeg finner totalt uinteressant, at det "står ikke på mitt pensum".

Så da får folk bare finne seg i at jeg ikke liker dikt, fotball eller elbiler, for å nevne noe. Jeg kan like fullt lese artikler om CO2-utslipp ved produksjon av elbilbatterier, om barnearbeid i koboltgruvene, et fint vers noen har diktet og postet i lokalavisen eller se en målkavalkade fra siste runde i fotballen. Men da er det fordi jeg har valgt det selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma