Eg prøvde å få greie på dette her, men eg tippar eg har betre sjans hjå deg;

Er boka ei samling med aviskronikkar, eller er det ei samanhengande tekst?

Eg har jo lest, eller i det minste skumma igjennom, fleire av aviskronikkane hennar tidlegare, og dei er som regel både underhaldande og provoserande.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heisann!
Nei, boka er ikke kronikkene eller bloggene samlet, Sanna går systematisk fra tema til tema og forteller både løst og fast om oppvekst, utdanning, kritikk av det norske samfunnet og særlig da - som nevnt på bokas vaskeseddel - om utdanning, politikk og nordmenns holdninger. Hun tar også for seg hvorfor hun setter ting på spissen, at hun ikke forutså hetsen i etterkant av visse utspill og det er jo opplagt at hun bryr seg om at nordmenn skal bruke potensialet sitt. Mulig du kjenner beskrivelsen min fra det du selv har lest?

Så for å gjøre et langt svar kort: ja, teksten er fortløpende og sammenhengende. For øvrig ser jeg at hun i dag er ansatt ved Jorekstadbadet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest