Denne helga er det Sekstitallet som leses her i min heim. Denne har jeg hatt lyst til å ta fatt på en stund, men den har blitt skjøvet på, på grunn av tykkelsen. 'Skal bare' lese denne først.. og denne...

Så ja, jeg er absolutt angrepet av 'slukelyst'. Akkurat nå er det så mange bøker jeg kjenner at jeg bare 'må' lese - og helst med en gang - og helst først i køen. Men må nå lese en side av gangen jeg også da, så det er ganske mange som står på vent.

Men sommeren har vært en riktig god lesesommer. Fra 1. juni og til nå har jeg rukket 16 bøker, 11 av disse i juli. Herlig :-) Det er noe av det som gjør min sommer perfekt :-)

For en fullkomment perfekt sommerdag kompletterer jeg med litt sol, en kurv jordbær, en trimtur, og kanskje et godt måltid med familie, venner og et glass eller to med vin i kveldingen. Da blir jeg glad, og trenger ikke mer :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

:D
Så bra! Høres ut som om du har hatt en ordentlig trivelig sommer!
Morsan sa Sekstitallet var veldig bra, så det kan hende jeg vurderer den etterhvert. Det blir jo før mi tid, så det må bli som "historietime".
^^D - 'skal bare', akkurat den følelsen ja ... til man snur seg og finner en uhåndterlig stor stabel man plukka fram en halvtime tidligere ... hehe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, sånn er det for meg også. Jeg er født i '66, så husker jo ikke så mye fra sekstitallet selv. Så ennå føler jeg det er mye 'historietime'.
Liker boka ganske godt, men dette er nok en innvending, at det er litt vel mye historieoppramsing.
Kanskje det blir bedre utover, når jeg kommer til syttitallet og kjenner igjen mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenAlice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALillevi