Vi skal kjøre hjem etter vestlandstur, så planen er at Gudbrandsdalen skal forkortes med lydbok. Åsne Seiersteds To søstre ligger på spilleren. Problemet er at lørdags formiddag på P2 er så bra, så det vil nok ta litt tid før vi får satt den igang. Vi fikk hørt vel tre timer på veien opp, og selv om ungene i baksetet skulle sitte med egne greier på øret ble både trettenåringen og tiåringen oppslukt av historien.

I kveld har jeg fått lest ferdig Marguarite Duras' Sommerregn. Jeg har flere e-bøker fra biblioteket liggende klare. Mest gleder jeg meg til å lese Allmen teori om glemsel. Jeg har også noen halvleste bøker liggende hjemme, fordi de ble for tunge for sommerlesning, men samtidig for gode til å legge vekk. Det gjelder lesesirkelens juni-bok Hvis reisende en vinternatt og Sommer i Baden-Baden.

Så selv om hverdagen er tilbake for fullt fra mandag så er det mer enn nok å ta fatt i på lesefronten.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var jo artig at juniorene også likte samme lydbok. Tror det er bra for unger å høre/ lese litt voksnere materiale i blant. Blir dere enige om terningkast også? Hehe
Fortsatt vel hjem!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror vi alle er enige om at det er en spennende historie. Når det gikk opp for barna at det er en historie fra virkeligheten, fikk det nok en ekstra dybde for dem. Vi har alle sammen sittet med undring og tenkt på denne verden som er så nær, men likevel så fjern.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Introduksjon til voksne tanker ... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest