Jeg var altfor forsiktig til helt å være Pippi, men jeg har rødt hår, så det var umulig å ikke være Pippi på skolekarnevalet i hvert fall én gang ... Oppfattet som sagt ikke Anne fra Bjørkely noe som helst i retning Pippi, men det kan være ny filmatisering fremstiller henne endel annerledes enn den første (som jeg ikke fikk se da den gikk på vår eneste kjære statskanal fordi jeg var for liten, det var derfor jeg skulle lese ...). Eller noe sånt. Kanskje det var rett etter at jeg allerede hadde gitt henne opp, for se serien gjorde jeg ikke.

Var det ikke Annika som alltid var så fornuftig? Jeg tror jeg identifiserte meg mest med Tommy, for han var alltid glad. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det kan vel være at jeg bommet litt med å sammenligne Anne med Pippi, men det var noe med at hun var rødhåret, foreldreløs (Pippi var jo nesten det), spesiell og selvstendig. Men det var rørende tydelig at hun også var ensom og med et stort behov for tilhørighet, og det ser vi vel ikke så mye til hos Pippi!

Netflixserien er en annen enn den som gikk på NRK for litt lenge siden, og jeg synes denne er veldig godt laget, både tidsbildet og særlig persontegningene og spillet, også av det eldre søskenparet hun havnet hos. Det eneste jeg ikke likte var introen, - men den går det an å hoppe over ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kos deg med den, du, Ellen, så skal jeg fortsette å henge meg opp i at slutten på Game of Thrones ikke er skrevet ennå selv om serien er der ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

bandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWenche