Ja jeg er på ferie besøk hos familien i Tyskland. Jeg har tenkt å begynne på en roman som heter The Circle av Dave Eggers. Siddharta er en fin klassiker synes jeg og likte denne veldig godt da jeg leste den. Ønsker alle en god helg og håper aller koser seg med bøkene.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

The Circle likte iallfall eg veldig godt. Høyrte den på lydbok, så det er nok ein litt annsleis erfaring enn å lese sjølv. Håpar ho er like bra i papirutgåva få. =) Og så kjem ho jo i tillegg ut som film om ikkje så lenge også! =) god fordøyelse, og god ferie!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte også The Circle veldig godt har lest den ferdig og kan bare si at den var ny, frisk og spennende. Takker for dette, ønsker deg også en god dag/sommer videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God lesehelg i Tyskland!
Kan jeg få be deg om noe? Hva står forrerst i hylla i tyske bokutsalg akkurat nå? Er det noe du har tid/ lyst til? Observasjoner gir ofte andre svar enn Google ... ^^)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Øverste i mange hyller til flere jeg kjenner leser Bienes historie Maja Lunde som er oversatt og topper også hitlistene tydeligvis. I tillegg var mange veldig opptatt av i bokhandelen Mens vi venter på Bojangles av Olivier Bourdeaut. Håper dette var noe svar på dette. Jeg har veldig lyst å lese Mens vi venter på Bojangles og så har veldig lyst å prøve en bok som heter Babylon av Yasmina Reza virker som frisk sommerbok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, takk for godt svar, her var noe kjent for meg og noe ukjent. :-)
Hensikt oppnådd!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommi