Enda en juvel fra Karin Slaughter. Det er tydelig at hun har gjort mye bra forarbeid til denne romanen som blant annet handler om å være kvinnelig politi på 70-tallet, noe som selvfølgelig byr på utfordringer på mange måter. Synes det er interessant å få et innblikk på hvordan det var for kvinner på den tiden. Vi får også et savnet innblikk i historien til Will. Underholdene som alltid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har fremdeles til gode å lese noe av denne forfatteren.. Kan boka leses alene eller er den del av en serie? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I utgangspunktet så kan den leses alene, men vil anbefale å lese de bøkene som hun utga først. Dessverre så er ikke oversettelsene kommet ut i riktig rekkefølge så hvis du foretrekker engelsk lesning så er det muligens enklere å lese den i kronologisk rekkefølge. De samme karakterene går igjen og de omtaler i disse bøkene, ting som har skjedd i fortiden og som forfatteren har skrevet bok om. Jeg leser "Blendet" nå og handlingen er satt midt i tidslinjen. Dvs. det er bøker som har kommet ut før og det er bøker som har kommet ut etter. Men anbefaler Karin Slaughter på det sterkeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk for svar :-)
Da blir det kronologisk, og på engelsk når jeg tar fatt på bøkene hennes. Foretrekker å lese engelske bøker på engelsk - altså morsmålet til forfatteren - så langt det lar seg gjøre, så jeg leser omtrent like mye engelsk som norsk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MarianneMaren Hjelle AuneHarald KKarin BergBoktimmymrgigglesLesevimsaAmanda AEvaArcticDwarfMarit HåverstadInger Erikstad EekRandiAOlaugAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLibrosaurus vTone Maria JonassenAnne LiseHedvigBeate KristinTherese LierLeseaaseEivind  VaksvikKristinCarolineBertybokxleserFrode KinserdalLinda SolheimBergen BibliotekSiv RønstadhimChristinaGuro BGroAnniken RøilNorahIngeborg GEllen E. MartolTone H