Egentlig leser jeg mer på hverdager enn i helgene, ettersom i hverdag kjører jeg tog til og fra jobb og hverdagskveldene er vanligvis ikke mer fylt opp enn at jeg får lest litt. I helgene er det mye som skjer, og kveldene bindes opp med familie og venner.

Men nå er det ferie og vi har lagt oss til på hytta, så da går pulsen litt mer langsomt selv om det har vært venner og familie og store middager også denne helgen. Men jeg har likevel fått avsluttet to romaner og begynt på en ny.

Jeg har hørt Sofi Oskanens Da duene forsvant på lydbok. Spennende historisk roman fra hendelser fra vårt nære Europa som har ligget i blindsonen for min del. Parallelt har jeg lest en samtidsroman om flyktningeproblematikken i Europa Gå, gikk, har gått av Jenny Erpenbeck. Et visst slektskap i tematikk, med østeuropeisk etterkrigstid i begge romanene.

Sp nå har jeg flyttet meg geografisk, og begynt på Jeg kommer med en gang av Shin Kyung-Sook, en studentroman fra Seoul. Jeg er kommet godt igang, og det virker lovende. Jeg har også tro på å få lest endel denne uken til tross for mye besøk og ting som skjer. Det er meldt sol og fint vær, og bør være rom for å ligge litt i solstolen og lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ser ditt argument et godt poeng. Hos meg endre det seg etter også hvor mye jeg skal. I ikke ferietid har jo studiet som går mye lesning til så det blir en del. I ferien har jeg lest litt og noen dager blir det mer etter humøret og etter lyst. Hørtes ut som har lest en del spennende ting og leser variert det er veldig godt. Herlig. Ha en god kveld videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold