Bruktbua høres spennende ut, lykke til!

Her går det i "For øvrig syntes jeg Karthago bør nedlegges", av Kyrre Andreassen. Går dog litt tregere enn tenkt da jeg kun har fått tid å lese på senga og vært då trøtt st jeg har sovna veldig tidleg

På lydbokfronten er eg ferdig med "When I was invisible" - som var overraskende bra - og er no i gang med Woman in Canbin 10. Ca 4 timer inn i boka no og er sånn passe begeistra. Fungerer fint som lett underhaldning når eg går tur, men ikkje stort meir enn det altså.. Syntes det er litt for mange navn å forholde seg til... Men det kan like gjerne berre vere eg som er usedvanlig dårleg på å huske navn..

God helg! =)
Her skal helga fyllast med skriving, forfattarkurs, lesing og forhåpentligvis også litt trening

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei
denne helgen har jeg "Stalker av Lars Kepler" og "forbildet av Sophie Elise". Fikk noen timer ute i sola, så fikk nytt solen.

Ark har 30% på alle bøker og 50% på alle pocket.
Håper alle har hatt en fin sommer så lang ha en god helg videre

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja det var en spennende på bruktbua fikk tatt med meg en del ny bøker. Hørtes ut som bra bok du hadde begynt på. God helg og kos deg på forfatterkurs :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie