Mengele Zoo - Gert Nygårdshaug

Dette er en bok jeg burde like. en bok jeg skal like, sånn er det bare, etter all den gode kritikken den har fått. Slik er det ikke.

Historien er god den, men jeg blir ikke revet med i handlingen. Jeg har null problem med å legge vekk boken, og jeg blir litt utålmodig når det går som tregest.

Budskapet i boka er bra, men dessverre blir teksten litt for lang og litt for dratt ut på feil steder for min del.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg deler mange av dine tanker her. Har starta på denne boka tre ganger og aldri kom i mål forsøkt både lydbok og vanlig bok. Men nei... Ikke for meg, tydeligvis. Interessant det du seier om buskap, for mange kritiserer Mino - bøkene nettopp p pga buskap og menneskesyn

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker at når jeg skrev denne omtalelsen så tenkte jeg på det jeg subjektivt tolket som budskapet, altså problemene med å hugge ned regnskogen og tvinge andre til å flytte på seg til fordel for ens egne ønsker. Tenkte ikke på menneskesyn etc, men ser jo det nå at det også er ganske sentralt i boka. Men nå over et år etter, har jeg fortsatt ikke noe plan om å lese resten av Mino-bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund