Herlig å lese en ikke-moraliserende (ikke-)selvhjelpsbok. Morsom (!) og to the point. Denne boka inneholder ingen lovnader om et nytt og perfekt liv. Jeg fikk ikke følelsen av at i dag må bli den første dagen i resten av mitt liv, - så deilig å få slippe den fallgruven!

I stedet gir Agnes Ravatn leseren et mangfold av konkrete tips, basert på enkel psykologi, om hvordan man kan lure sin egen psyke mot en enklere vei til mer selvdisiplin (og alle godene som følger med det). For meg ble boka både matnyttig og akkurat passe inspirerende, - og det var akkurat det jeg trengte!

Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød