Spennende kaldslig krim, med gode karakterer, og med godt språk.

En familie flytter vekk fra en ekstremt voldelig far og ektemann til en skjult adresse og med ny identitet. De føler seg etterhvert trygge i sin nye tilværelse. For han sitter inne for vold mot sin nåværende kjæreste. Men plutselig kommer ikke datteren deres hjem til vanlig tid. Hva skjedde?

Denne boken var virkelig fengende! Den holdt spenningen oppe fra start til slutt. Disse karakterene og ikke minst handlingen gjorde at det var lett å leve seg inn i boken. Må si at høydepunktet var til slutt når alle brikkene falt på plass. Slutten var overraskende og uventet.

Jæger har skrevet en ubeskrivelig bra kriminalroman som virkelig får leseren til å bli ivrig. Dette blir garantert ikke den siste Jæger-boken jeg kommer til å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett