Trygda kom igår, så vi dro på den månedlige handleturen til Strömstad/Nordby litt senere på dagen enn vanligvis (kl 14.30 mot vanlig 11.00), og mens jeg var innom på biblioteket for å levere en bok - Kleopatra - Egyptens sista drottning - og hente 2 jeg hadde reservert - Kapare och pirater i Nordeuropa under 800 år - cirka 1050-1856 og Stockholms historia under 750 år fant jeg en lokal leseutfordring for Strömstad bibliotek, 'Bibliotekets bokbingo 2017' på 5x5 ruter og du skal få bingo ved å lese minimum 5 bøker på rad i sommer (Juni - Juli - August). Og på denne kan man vinne en bok. Skal prøve meg på den, har allerede laget meg en liste hvor jeg har valgt bøker til 21 av de 25 punktene og 5 av dem er også med på '2017 POPSUGAR Reading Challenge'. Den første boka på lista leser jeg på allerede, Why Did It Have To Be Snakes - From Science to the Supernatural, The Many Mysteries of Indiana Jones av Lois Gresh for punktet 'En bok skriven av en kvinnelig författare'. Boka var en bestilling for en venn av Bjørn som samler på Indiana Jones, men når boka kom bestemte jeg meg for å lese den selv først. Har ca 60 sider igjen.

I tillegg har jeg ca 15 sider igjen av Bak pannen ligger hjernen på lur - gullkorn fra barn, en bok fra gratishylla på Sarpsborg bibliotek, og hvis det blir noe tid til overs denne helga enten starter jeg på Hellige krigere - johannitterne på Værne som også er med på bokbingoen for punktet 'En valfri fagbok' eller les videre på First Encounters (Lost and Found in History) fra leseutfordringen for punktet 'A Book set in the Wildeness'.

Har også en DVD box lånt på fjernlån på biblioteket som jeg må bli ferdig med i helgen/på mandag, JYLLANDSBOKSEN. Har også en enkelt DVD i samme serie som jeg kjøpte på eBay, Oplevelser fra Sjælland, Lolland Falster og Møn. Ble hekta på dem etter at jeg leste de 5 bøkene i serien hvor det fulgte med en DVD til boka 'Fester og Gæster'.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria