Det er nokre år sidan eg las boka, men eg hugsa at eg oppfatta Barbro som lettare evneveik. Eg kan alt for lite til å bli med på å spekulere om nokon slags diagnose. Kanskje har heller ikkje Jacobsen hatt ei spesiell diagnose i tankane, men berre bestemt seg for at denne romanfiguren skal vere litt annleis.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hun kunne ikke lese - men det var vel det eneste som umiddelbart virka rart med henne. (Og siden de har tenkt at hun er "idiot" og ikke sendt henne på skolen, har det vel også sin naturlige forklaring.) De nevner jo også at faren til Ingrid er litt bekymra for at hun skal være sein i utviklinga. Så det er nok noe der, jeg syns bare det virka litt vanskelig å få tak på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenToveTor-Arne Jensen