Alliansenatten skrevet av Darren Shan

Alliansenatten er den 8ene boka i sagaen om Darren Shan. Alt begynner å settes på plass etter første møtet med vampanlorden. Herr Order har tidligere sagt at de kommer til å få fire sjanser til å drepe vampanlorden. Herr Crepsley, Vancha og Darren Shan var helt klar over at de burde grepet de burde grepet den siste sjansen. Derfor må de i denne boka prøve å finne ut det neste stedet Vampanlorden vil dra til. Det er kommet nyheter om at det er blitt begått flere drap i den gamle hjembyen til Herr Crepsley. Noen viss blodsugende folk har vært på ferde. Larten Crepsley og Darren Shan blir enige om å dra dit sammen med småmannen Harkat mens Vancha drar å rapporterer til Paris Skyle og de andre som bor i vampyrfjellet. Det blir hard jobbing for triangelet Harkat, Darren Shan og Larten Crepsley når de skal prøve å komme på spore av Vampanene. Det blir undersøking av milevis av tunnelganger. Det de skal møte i den gamle hjembyen til Herr Crepsley er noe annet enn de kunne tenke seg i dems villeste drømmer. Gamle kjente vil dukke opp og hvilken side de står på er vanskeligere å spå enn man skulle tro.

Alliansenatten er fult av action og det er mange karakterer som skal plasseres inn i plottet. Denne boka er veldig bra men den får ikke 6er som den forrige. Den får terningkast 5. Noen av personene som kommer inn i boka bli vevd inn litt fort men ellers er det ekstremt engasjerende å lese videre i Darren Shans magiske univers. Handlingen i denne boka styres i en litt annen retning enn man skulle tro i Alliansenatten, men det er nok det som får bokas høydepunkter til å skinne høyere. Alt i alt har jeg ikke lest en eneste dårlig bok av Darren Shan og jeg regner med at det er sånn det skal holde seg i de neste bøkene også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

alpakkaEster SAlice NordliLeseaaseJannickeBjørg  Frøysaaanniken sandvikPia Lise SelnesHildaMarteJohn LarsenBoktimmyLibrosaurus vIngerBertyDinabokxleserJostein RøysetTorill Elisabeth RevheimJohan HerstadReadninggirl20Julie StensethJan Arne NygaardHildeAnne Wang-AndersenMy Criminal MindMarianne Seterkjell kIdaVibekeGeir SundetmgeTillaTine SundalKetilToneThomas KlakeggAnn Helen E. H.LesevimsaSara