Alliansenatten skrevet av Darren Shan

Alliansenatten er den 8ene boka i sagaen om Darren Shan. Alt begynner å settes på plass etter første møtet med vampanlorden. Herr Order har tidligere sagt at de kommer til å få fire sjanser til å drepe vampanlorden. Herr Crepsley, Vancha og Darren Shan var helt klar over at de burde grepet de burde grepet den siste sjansen. Derfor må de i denne boka prøve å finne ut det neste stedet Vampanlorden vil dra til. Det er kommet nyheter om at det er blitt begått flere drap i den gamle hjembyen til Herr Crepsley. Noen viss blodsugende folk har vært på ferde. Larten Crepsley og Darren Shan blir enige om å dra dit sammen med småmannen Harkat mens Vancha drar å rapporterer til Paris Skyle og de andre som bor i vampyrfjellet. Det blir hard jobbing for triangelet Harkat, Darren Shan og Larten Crepsley når de skal prøve å komme på spore av Vampanene. Det blir undersøking av milevis av tunnelganger. Det de skal møte i den gamle hjembyen til Herr Crepsley er noe annet enn de kunne tenke seg i dems villeste drømmer. Gamle kjente vil dukke opp og hvilken side de står på er vanskeligere å spå enn man skulle tro.

Alliansenatten er fult av action og det er mange karakterer som skal plasseres inn i plottet. Denne boka er veldig bra men den får ikke 6er som den forrige. Den får terningkast 5. Noen av personene som kommer inn i boka bli vevd inn litt fort men ellers er det ekstremt engasjerende å lese videre i Darren Shans magiske univers. Handlingen i denne boka styres i en litt annen retning enn man skulle tro i Alliansenatten, men det er nok det som får bokas høydepunkter til å skinne høyere. Alt i alt har jeg ikke lest en eneste dårlig bok av Darren Shan og jeg regner med at det er sånn det skal holde seg i de neste bøkene også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kristin F. JørgensenTrygve JakobsenTorill Elisabeth RevheimGrethet87MarteAnniken LRandimgetove NessDagfinn JakobsenMargrethe  Haugenerlend kongsvollLine DahleBeathe SolbergNina FredrikkenefertitiCarl Christian LaugenMargaret HansenJohn LarsenMarianne MBjørn  BakkenTherese HolmLesevimsaCecilieBabynemipolarfrontStjernekastWilliam BillisonBertyMarteÅsmund ÅdnøyEli HagelundMarit HøvdeSigrid NygaardStian DalbergKaren RamsvikErlend Risvik PaulsenKarin BergAnita NessMonahe