Hva mener du om denne boka/serien?

Da jeg selv begynt å lese, hadde jeg ikke noen særlig forventninger. Men det viste seg at det var en bok med høy spenningskurve. Den er nemlig helt utrolig spennende, og du sitter der og bare sitrer av nysgjerrighet om hva som kommer til å skje videre. Anbefaler disse bøkene! Og den får deg til å tenke: - Tenk om dette hadde skjedd deg? Hadde du vært like modig som Ellie og vennene hennes? Selv tror jeg ikke jeg hadde overlevd særlig lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Se http://oversetterblogg.blogspot.com/2011/04/om-oversette-og-gi-ut-bker-pa-eget.html

Interessant om utgivelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig! Og selv om dette egentlig er ungdomsbøker kan de godt leses av voksne. Er nettopp ferdig med bind fem, "Ute etter hevn" og den holder nesten like bra nivå som den første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var litt usikker når jeg begynte å lese den første boken i denne serien, men det tok ikke mange kapitlene før jeg var helt oppslukt. Jeg tror hovedgrunnen til at jeg er så glad i denne serien er de ulike karkaterene, hvordan de forandrer seg i løpet av krigen og ikke minst den fantastiske måten følelsene deres skildres på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er jeg helt enig i! De er veldig forskjellige, men alle er oppe i samme situasjon, og det må de gjør det beste de kan ut av. Og jeg forstår si inderlig godt hvorfor det er så vanskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest den første boken i denne serien for en god stund siden. Har begynt på så mange serier, men dette er en av de som står øverst på listen over de jeg vil fortsette på. Er det sånn å forstå at serien er verdt å lese ferdig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja, de er definitivt verdt å lese videre. Alle bøkene holder like høyt og bra nivå som den første. Etter noen få kapitler er du helt i Australia, midti i en kankjse tredje verdenskrig, noe som vil si at du er helt oppslukt. Så, ja, du burde lese dem videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle bøkene i denne serien er ikke gitt ut enda (på norsk, ihvertfall) så hvordan det går med Ellie og vennene hennes til slutt gjennstår enda å se. Men konklusjonen min etter å ha lest de fem første bøkene er at ja, den er definitivt verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, les dem alle. De siste finnes iallefall på engelsk, nokså lettleste også. What if.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva