Noen andre som har lest denne? Hva synes dere? Jeg ble ikke grepet, synes det var en merkelig roman og da tenker jeg på at det ikke er en forteller men forskjellige personer som forteller sin oppfatning av samme situasjon. Stilig konsept, men ikke noe som jeg falt for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sjølv tykte eg at dette forteljarmessige grepet var noko av det som fungerte best i denne boka. No er det nokre år sidan eg las den, men slik eg hugsar det så var det eg likte dårlegast at der ikkje var nokon ordentleg slutt, alt kokte liksom berre bort i kålen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg skjønner hva du mener. Måten historien ble fortalt på gjør at boken skiller seg ut, men likevel kunne handlingen vært så mye mer spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin