Hei,

Skal vi ha flere felleslesinger før sommeren?

Neste kategori er Nyere verdenslitteratur (Nv6).
Vi avslutter lesingen av boka vi leser nå (Nn6) 14. mai, deretter blir det tre uker til vi evt. starter lesingen av Nv6. Da er vi kommet til begynnelsen av juni, så leseperioden vil komme til å vare til ut i juli.

Mitt forslag er at vi tar sommerferie etter lesingen av Profetene i Evighetsfjorden, og starter opp igjen ca. 20. august med forslag til Nv6.

Synspunkter?
Kommentarer?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg blir med forutsatt at jeg ikke nettopp har lest boka som blir valgt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kunne godt tenke meg å "felleslese" ei bok til før ferien, men forstår at du er i tvil. Tenk om vi kunne finne fram til ei lita flis av ei bok som kunne leses på ei ukes tid?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, eller la leseperiden vare utover sommeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg kan godt tenke meg ei bok til før fellesferien, men kjem på ingen måte til å insistere på det. Ein får sjå kva dei andre deltakarane har lyst til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCaritaIreneleserBeathe SolbergAnne Beth Amdal VoldSigrid Blytt TøsdalKaren Patricia