Terningkast fem eller to? Her er jeg i tvil, så jeg ender opp med å la vær å gi noe som helst.

Historien ble provoserende å lese, ikke bare pga det grusomme som skjer i en familie der et barn utsettes for overgrep, men også Bergljot som ikke var i stand til å gå ut av offerrollen, og gjorde alle rundt seg til offer for det samme overgrepet. Hun appelerte til venner, ektemenn og elskere og ikke minst egne barn om å gi henne støtte og omsorg, uten forståelse for deres opplevelse av situasjonen. Jeg kan forstå hennes avvisning av foreldrene, men ikke hennes manglende forståelse for søsknenes rolle og plass i familien. Jeg kjenner virkelig at historien engasjerte, så kanskje det burde blitt terningkast fem?

På den annen side så var boken en stadig gjentagelse, utrolig masse ord og egentlig ganske kjedelig. Nei, kanskje det egentlig burde blitt terningkast to?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg opplevde boka på nøyaktig samme måte. De stadige gjentakelsene gjorde imidlertid sitt til at jeg trillet en gretten toer til slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen