Jeg syns boken var helt fantastisk jeg! Nå er det en stund siden jeg leste den, men jeg likte den utrolig godt og var ikke tilsnakkendes før jeg var ferdig med den! Og btw Egeland skrev den typen bøker før Dan Brown begynte med sine ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

@Lillian: jeg veit at Egeland skreiv Sirkelens ende lenge før Dan Brown skreiv Da vinci-koden, men det gjør ikke Lucifers evangelium til ei bedre bok :-) Det er sikkert mange som er enige med deg i at boka var spennende (bl.a. Riverton-komiteen, vil jeg tro), jeg er bare glad for at jeg fant noen her på bokelskere som mener det samme som meg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå vil jeg si at Sirkelens ende var en mye bedre bok enn Lucifers evangelium. Det som ødela mest for Lucifers evangelium var jo at han dro inn aliens, det bare skjærer for vondt i mine øyne, selv i "kodekrim".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er klar over hans Sirkelens ende kom i 2001, før Dan Browns Da Vinci Code. Men Paktens voktere og Lucifers evangelium kom 2007 og 2009, etter Browns roman. Det har vel mest å gjøre med meg selv, som ikke er helt på bølgelengde med den genren....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.