Leste raskt igjennom Elena Ferrantes debut-roman i dag. Mest av nysgjerrighet - men jeg må jo medgi "hun" er en solid forfatter. Da har jeg lest 6 av bøkene hennes. Tror jeg likte Svikne dagar best. Andre som har synspunkter på Hjemreise?
Mer om den i Reading Randi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg har ikkje lese boka enda, men stussar over at du skriv bokmelding etter å ha skumlese skjønnlitteratur. Er det rettferdig overfor forfattar og boka? Vil ein klare å formidle stemninga til boka ved å skumlese på den måten, - kva med det som står mellom linjene, kva med underfundige setningar og ord, osv.

Det er ingen direkte kritikk, men eg undrar meg litt. Du skriv sjølv at du har lese raskt gjennom boka, så mi undring går ikkje på tankane dine, meir på at du har gitt boka terningkast på eit slikt grunnlag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda, enig med deg - det er uhyre sjelden jeg gjør det slik - og kunne sikkert ha unlatt å skrive terningkast - men det jeg får med meg, vet jeg er stemningen, atmosfæren. - og jeg prioriterte ikke å bruke mer tid på akkurat denne - som sagt, så var jeg nysgjerrig på å ta en titt på den. (Jeg leste hele boken da, men veldig raskt)
PS. Jeg er spent på hva du synes om denne etter å ha lest den........

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre