Fant fram "En fortelling om kjærlighet og mørke" av Amos Oz i dag. Laget meg først en kopp te, en herlig blomsterte som jeg kjøpte ved Jaffagaten i Jerusamlem i februar. Så begynner jeg å lese i boken og noe av det første som omtales i begynnelsen av boken kafeene i Jaffagaten, der jeg selv satt for noen uker siden. Gleder meg til å "reise" tilbake til Jerusalem med Amoz Oz.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En av de bøkene som jeg ofte tenker på. Ikke fordi den var så enkel å lese. Over 500 sider er vanligvis bøker jeg synes er for langt. Både tittelen og bokomslaget passe så godt til fortellingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser forresten at omslaget på eksemplaret jeg leste var helt forskjellig enn det som er her på Bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBente