Hva som er "galt" med boken...? Først og fremst er den så gjennomført utroverdig at det bare blir dumt. Vi får ikke noe som ligner en troverdig forklaring på hvorfor de mistenkte ikke bare forklarer hva som hendte da det hendte - så kunne de spart seg selv, omgivelsene og leserne for hele idiotskapen. I tillegg er personene rene pappfigurer, fullstendig livløse og sjablongmessige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var ment som litt ironi og for å starte en åpen diskusjon, så vet godt hva som er "galt" med boka :) Heldigvis skriver John Hart bedre, som f.eks når det gjelder Ved elven og Brødrene fra Iron House :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenKirsten LundHarald KLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda NyrudReadninggirl30TanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil Lieelme