Der må jeg si meg uenig. Jeg leste boken etter å ha sett filmen, og er selv en svoren fan av filmen i seg selv. Allikevel ble jeg ikke skuffet over boken. Jeg ble veldig positivt overrasket over at filmskaperene hadde klart å adoptere så mye av bokens essens. Personlig likte jeg den godt. Underholdende og herlig dyster.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Da er vi to som liker boka hvertfall. :-) Jeg er enig i at skrivestilen til Pahlaniuk er noe spesiell men jeg liker den godt. De korte, tettpakkede setningene, repetisjonene, det er litt som et langt dikt synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte også boka godt. Leste den flere år etter at jeg så filmen, og var fasinert hvor godt den var filmatisert. Som regel er boken vesentlig bedre enn filmen. I dette tilfellet er begge veldig gode!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig meg Caroline. Filmen har jeg vel sett over 20 ganger, var vel nesten fanatisk en liten periode, og så den flere ganger i uka. Men boka var en gigantisk skuffelse. Jeg liker rett og slett ikke stilen til forfatteren, hvordan han skriver og formulerer seg, for meg ble det en stor nedtur, litt som når du har vært på fylla og hatt det jævli gøy og deretter våkner dagen derpå med pinefull skallebank... For filmen er faktisk mye bedre enn boka, og det er ytterst sjelden at det skjer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen