Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson trekkes inn i en ny dramatisk sak. I et av Haugesunds finere villastrøk blir en ung jente funnet drept etter en fest. Nærmere undersøkelser avdekker et mye tyngre ungdomsmiljø enn noen hadde forestilt seg: en dødelig cocktail av høyreekstremisme, eksperimentell sex og narkotika. Og midt i dette: Viljars egen sønn. Han våknet opp ved siden av den døde jenta, uten minner fra kvelden før. Han er den som nå blir siktet for drapet. På Haugesund politistasjon blir det nok en gang Lotte Skeisvoll som får hovedansvaret for etterforskningen, men hun er bare en skygge av seg selv etter hendelsene rundt «Maestro-saken» fire måneder tidligere.
Hjerteknuser er andre bok om Viljar Ravn Gudmundsson og Lotte Skeisvoll, og er en kriminalroman om identitetssøken, rus og begjær, og om hvor vanskelig det kan være å være ungdom i dagens Norge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser frem til å lese :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MariarSirialpakkaTone SundlandAgnete M. HafskjoldBoktimmyJostein RøysetReadninggirl20HildEsoxLuciusHilde Merete GjessingJohn LarsenNorahLene AndresenNils PharoAnne-Kristin AasbergQuijotekjell kKirsti Vettran NederhoelkriraKjetil AudsenBente NogvaKristine LouiseSaharaAstri GunstveitLilleviEli HagelundkntschjrldAvaIngunn SVera Lind HansenKaia SvaanVibekeAjiniakraLinda RastenElin KristiansenAnn Helen HaugenTonesen81Monica Mostue NilsenTarjei