Syns boka verka litt overfadisk i starten, og heldt på å legge den vekk. Glad for at eg ikkje gjorde det - høgt tempo...kanskje litt vel forutsigbar?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Rett og slett en dårlig bok. Disse to forfatterne burde levert bedre når de fikk sjansen til et fellesprosjekt. Ingen drive, ingen spenning. Anbefales ikke..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syntes den var dårlig, rett og slett elendig. For mye luft og preget av å være samarbeid mellom to etablerte forfattere der ingen av dem var særlig engasjert. Sikkert morsomt å skrive ett kapittel hver, men lite givende lesning. Anbefales bare til dem som trenger en bok som er rask å lese og som ikke klarer å henge med på mange personer. Vel, "anbefale" var sterkt..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Og hvorfor ha nytt kapittel på hver side?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Billig triks for å få opp tempo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, men jeg synes ikke noe om slutten, den sluttet alt for brått.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld