Kristian Kristiansen ja, der var det enda en forfatter jeg har lyst til å lese :-) Dette er så bra - masse gode lesetips - og leselyst - bare av å slenge ut et enkelt spørsmål :-)

Tusen takk til dere alle for at dere deler :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hiver meg på. Kristiansen er en forfatter som absolutt bør hentes frem igjen.
Jeg har lest Klokken på Kalvskinnet og Jomfru Lide, likte dem godt og støtter helhjertet Hildas og annelinquas anbefalinger!

Lykke til!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, Kristian Kristiansen har ufortjent gått litt i glemmeboken hos norske lesere - han er bra, så der har både Hilda og du gode leseopplevelser i vente. Jeg vil anbefale særlig Adrian Posepilt og Jomfru Lide - men Brev til Stefan er nesten like bra, og Over de høye fjelle er svært leseverdig, den med. (Riktignok fant jeg den sistnevnte veldig ujevn; første halvdel var veldig bra, men den holdt ikke nivået helt i mål - etter min mening, altså.) Det går an å finne Kristian Kristansens bøker på bruktmarkedet, og helt sikkert også på biblioteket - men jeg passer på å minne om at norske bøker av eldre dato ligger gratis tilgjengelig digitalt på www.bokhylla.no. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise