Men, samtidig: følger man utelukkende egne eller venners favorittforfattere risikerer man å snevre inn den litterære horisonten på en sørgelig måte. Selv liker jeg, i bokhandelen som i platesjappa, å slippe mavefølelsen løs og ta sjansen på en bok bare fordi jeg liker omslaget, tittelen eller hva som helst jeg ikke nødvendigvis greier å sette fingeren på. Man går kanskje glipp av like mange gode bøker på den måten, men man får i det minste snust på noen nye forfattere. Mine siste store kupp var "Åpenbart ingen nabo" av Kjørsvik og "The Brief Wondrous Life of Oscar Wao" av Diaz. Og sistnevnte -!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er helt enig i at man kan gå glipp av mye bra hvis man bare kjøper bøker man kjenner til eller har hørt om. Men det går an å finne nye bøker og forfattere på egen hånd uten å ta et skudd i blinde og risikere å bomme. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som om jeg skulle ha sagt det selv ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aina og Thomas, det går ikke an å være uenig i det der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser