Absolutt mer av Neil Gaiman! Han er min favorittforfatter. Anbefaler alt han har skrevet sånn egentlig, men American Gods er gjerne den boka man anbefaler til "Gaiman ferskinger." Den er bare helt utrolig, og jeg leser den om og om igjen. Ellers er Terry Pratchett en tungvekter. Han er dessverre død, så det kommer ikke flere bøker fra den kanten. MEN han etterlater seg et helt univers av lesestoff.
Jeg kobler også automatisk romskip og sånne ting til sci fi sjangeren, som nok er grunnen til at jeg som oftest styrer unna bøker som havner i den kategorien. Jeg er ikke så glad i den rype historier, bortsett fra Star Wars da. Star Wars er universell ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorah