Jeg har et litt annet forhold til nyttår enn mange av dere andre. Jeg føler liksom at jeg starter 'på nytt', på en måte, og at det nye året ligger rent og nytt foran meg, klar til bruk. Egentlig helt merkelig, jeg vet, for det er jo bare enda en ny dag. Men likevel, den følelsen jeg har inni meg. Omtrent som da du var liten og fikk en ny tegnebok, masse nye blanke ark :-)

I formiddag har jeg fått ryddet ut jula og vasket hele huset også, og da blir huset liksom så romslig og rent etterpå :-)

Min første bok i dette nye rene året var også 'Arv og Miljø', som jeg var så heldig å få i julegave. Jeg synes det var en god bok, bevares, men må nok si som Marte at den skuffet litt. Jeg synes den startet veldig bra, og jeg ble engasjert, men så ble det for mye oppramsing, og den fikk liksom ikke noen forløsning. Lesverdig, men den får ikke mer enn en firer fra meg.

Årets andre bok var 'Norsk Sokkel' av Heidi Linde. Den likte jeg kjempegodt. Jeg er enig med dere alle i at vi er utrolig heldige, vi som bor i dette landet. Men denne boka går inn på norsk hverdagsliv og emner som mange av oss baler med på en god måte. Godt språk også.

Denne helga koser jeg meg med 'Skogsmatrosen', som er første bok i Jon Michelets serie 'En Sjøens Helt'. Denne serien er det mannen i huset som har fattet interesse for, men jeg ser han blir så fordypet i disse bøkene, så jeg ble nysgjerrig jeg også. Og denne boka ser ikke ut til å skuffe!
Jeg har ikke kommet så veldig langt enda, men den er engasjerende og meget godt skrevet. Så det er morsomt :-)

Ønsker dere alle et godt nytt år, og en riktig god helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud