Jeg har også som mål i 2017 å lese mer av de bøkene jeg har i bokhylla mi istedet for å låne masse bøker fra biblioteket som da blir prioritert. Jeg fortsetter nok å låne fra biblioteket men skal forsøke å begrense meg. Veldig artig liste, du skriver morsomt! Lykke til med lesingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for det :) Jeg er ikke så flink til å oppsøke biblioteket som jeg gjerne skulle vært, det er ofte bøker i min ringe postkasse, og da blir dørstokkmila litt for lang. - Men noe av det fineste jeg vet er å - på nettopp biblioteket - plukke ut en vilkårlig bok og forhåpentligvis oppdage en skatt jeg ellers ikke ville fått med meg. Godt nytt leseår!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TotoroBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenHarald KLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda Nyrud