Alle disse bøker som kom inn i mit hjem, lite visste jeg at de skulle forbli uleste... Men i år, dere. I år skal jeg komme meg igjennom en liten brøkdel!

Ingen umulighet, langt i fra, samtlige bøker ØNSKER jeg å lese. Det er et bra utgangspunkt!

Vel. Utenom Silmarillion. Den gir meg akutt angst.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Looking for Alaska, av John Green 16/01

1 lest, 15 gjenstår

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også som mål i 2017 å lese mer av de bøkene jeg har i bokhylla mi istedet for å låne masse bøker fra biblioteket som da blir prioritert. Jeg fortsetter nok å låne fra biblioteket men skal forsøke å begrense meg. Veldig artig liste, du skriver morsomt! Lykke til med lesingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det :) Jeg er ikke så flink til å oppsøke biblioteket som jeg gjerne skulle vært, det er ofte bøker i min ringe postkasse, og da blir dørstokkmila litt for lang. - Men noe av det fineste jeg vet er å - på nettopp biblioteket - plukke ut en vilkårlig bok og forhåpentligvis oppdage en skatt jeg ellers ikke ville fått med meg. Godt nytt leseår!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth